Kantoorergonomie

Kantoorergonomie

Wat is ergonomie?
Ergonomie is de wetenschappelijke studie van de mens in relatie tot zijn omgeving. Ergonomie zit vervat in ons dagelijks leven, maar is vooral bekend in arbeidssituaties. Een individuele aanpak is onontbeerlijk voor werknemers met klachten maar zeker ook een nuttige preventiemaatregel.

Klik voor meer informatie

Freelance Office & HR Admin

Freelance Office & HR Admin

Waarom een freelancer?
Een freelancer werkt voor zichzelf en dat is de beste motivatie om van elke opdracht een succes te maken. Bovendien brengt een freelancer een frisse blik van buiten met zich mee en dat kan de effectiviteit binnen uw bedrijf verhogen.

Klik voor meer informatie

Stoelmassage

Stoelmassage

Hoofd-, nek- of schouderklachten. Wie kent het niet?
Stoelmassage, het is intussen een begrip geworden voor bedrijven, organisatoren & op openbare plaatsen. De reden van het grote succes heeft het concept te danken aan de handigheid, snelheid en het besparend aspect ervan. Bovendien zijn de heilzame effecten...

Klik voor meer informatie

Mystery Shopping

Mystery Shopping

Waarom een Mystery Shopper?
U kan investeren in dure Marketingcampagnes, een state of the art website laten ontwerpen, een topnotch CRM systeem invoeren... Het is allemaal een maat voor niets als uw personeel de leads die u genereerde niet goed opvolgt of niet efficiënt genoeg met klanten communiceert.

Klik hier voor meer informatie